Enstitü Duyuruları

Savunma Bilimleri Dergisi (The Journal of Defense Sciences) Kasım 2020 sayısı yayımlanmıştır. Dergiye ulaşmak için tıklayınız.

Milli Savunma Üniversitesi Alparslan Savunma Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü 2020 – 2021 Eğitim ve Öğretim Yılı Güz Dönemi Lisans Üstü Programları Bilim Sınavı ve Mülakat Sınavı Duyurusu İçin Tıklayınız.

Alparslan Savunma Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü 2020-2021 Eğitim Ve Öğretim Yılı Güz Dönemi Programları Kılavuzu İçin Tıklayınız

Savunma Bilimleri Dergisi (The Journal of Defense Sciences) Mayıs 2020 sayısı yayımlanmıştır. Dergiye ulaşmak için tıklayınız.

Alparslan Savunma Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü bünyesinde düzenlenen konferanslar kapsamında; 07 Ocak 2020 tarihinde Sayın Prof.Dr. Çetin ELMAS tarafından “Yapay Zeka, Geleceği Nasıl Değiştirecek” konulu konferans icra edilmiştir.Fotoğraflar için tıklayınız.

Alparslan Savunma Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü tarafından YL/DR öğrencilerine yönelik olarak 11 Aralık 2019 tarihinde TUSAŞ A.Ş.’ye eğitim ve teknik amaçlı gezi düzenlenmiştir. Gezi fotoğrafları için tıklayınız.

Alparslan Savunma Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü tarafından YL/DR öğrencilerine yönelik olarak 27 Kasım 2019 tarihinde HAVELSAN A.Ş.’ye eğitim ve teknik amaçlı gezi düzenlenmiştir. Gezi fotoğrafları için tıklayınız.

Savunma Bilimleri Dergisi (The Journal of Defense Sciences) Kasım 2019 sayısı yayımlanmıştır. Dergiye ulaşmak için tıklayınız.

Sayfa Başına Dön