العربية        Pусский |  Français |  中文 |  English |    Türkçe |
  • KHO Dostluk ve Kardeşlik Günü

Kara Harp Okulu'nda geleneksel olarak her yıl düzenlenen, KHO'da öğrenim gören Misafir Askeri Personelin vatandaşı olduğu ülkeleri ile dostluk ve kardeşliği geliştirmek ve Misafir Askeri Personelin ülkelerini ve kültürlerini tanıtmalarına fırsat vermek maksadıyla 23 Mayıs 2015 tarihinde "Kara Harp Okulu Dostluk ve Kardeşlik Günü" 19 ülkenin askeri ataşelik ve diplomatik misyonlarının katılımı ile düzenlenmiştir.

• UHASAT Haftası

Dost ve müttefik ülke Kara Harp Okulları ile KHO arasında ilişkilerin geliştirilmesi amacıyla, Uluslararası Harbiyeli Askeri Eğitim, Atış ve Tatbikat(UHASAT) Haftası 09-18 Ağustos 2015 tarihleri arasında Ankara, İzmir ve İstanbul'da icra edilmiştir. Faaliyete 22 ülkeden toplam 89 personel katılmıştır.

• AFGANİSTAN

Afganistan Kara Harp Okulu Komutanı Tuğg.Ghullam Sakhi MAİHANYAR ve beraberindeki heyet, 09 Kasım 2015 tarihinde Kara Harp Okulu’nu ziyaret etmişlerdir.

Sayfa Başına Dön